# Personvern

Alto Calendar virker på iPhonen din. Ingen konto, ingen server: bare tidspunktene for hendelsene dine havner i kalenderen du deler.

Ingen konto, ingen registrering, ingen server. Kalenderne dine blir i iCloud, der de allerede er.

- **Bare tidspunktene forlater hendelsene dine.** Alto Calendar leser når hendelsene dine er, aldri hva de heter, og skriver bare opptatt-blokker i én ny kalender: ingen titler, steder, gjester eller notater.
- **Delingen er Apples.** Du deler Busy/Free-kalenderen med Apples egen kalenderdeling i iCloud. Vi mottar aldri kalenderen din eller navnene på dem du deler den med.
- **Kalendertilgang er den eneste tillatelsen den ber om.** iOS ber om full tilgang fordi Alto Calendar både leser kalenderne dine og lager den du deler.
- **Kontakter blir aldri lest.** Når du inviterer noen, åpnes Apples kontaktvelger, og bare personen du velger, når appen.
- **Krasjrapporter.** Når Alto Calendar krasjer eller fryser, sendes rapporten (hvor i koden det skjedde, app- og iOS-versjon) til vår egen diagnosetjeneste. Den inneholder aldri en hendelse, en kalender eller et navn.
- **Kjøp og tips** håndteres av Apple. Vi ser verken kort eller Apple-konto.
- **Bare det du sender, forlater telefonen.** Tilbakemeldinger du skriver, og e-postadressen din hvis du vil ha et par ord nå og da om hva som er nytt, når oss bare når du sender dem. Tilbakemeldinger inneholder aldri en kalendertittel, en hendelse eller et navn.

Spørsmål: [kontakt](/nb/contact).

Source: https://altocalendar.com/nb/privacy