# Cennik

Pro pokazuje wszystkich, którzy udostępniają ci czas, i odlicza na ekranie blokady. Jeden zakup, na każdym urządzeniu z twoim Kontem Apple.

Udostępnianie jednej osobie jest darmowe. Pro, jeden zakup, pokazuje wszystkich, którzy udostępniają ci czas, i odlicza na ekranie blokady.

## Co dodaje

- **Rodzina i znajomi, nie tylko jedna osoba.** Wszyscy, którzy udostępniają ci czas, nie tylko pierwsza osoba.
- **Odliczanie na ekranie blokady** do chwili, gdy ktoś ma czas.

## Co zostaje darmowe

Twój kalendarz Zajęte/Wolne, jego udostępnianie, zaproszenia z Kontaktów, udostępnianie jednej osobie, widżety i Siri.

## Jeden zakup

Jeden zakup, na każdym urządzeniu z twoim Kontem Apple. To nie subskrypcja. Przywróć zakupy jest w Ustawieniach.

## Napiwek

Napiwek niczego nie odblokowuje; Alto Calendar pozostaje darmowy.

Source: https://altocalendar.com/pl/pricing