תמחור
שיתוף עם אדם אחד הוא בחינם. ברכישה אחת, Pro מציג את כל מי שמשתף איתכם וסופר לאחור במסך הנעילה.
מה הוא מוסיף
- משפחה וחברים, לא רק אדם אחד. כל מי שמשתף איתכם, לא רק הראשון.
- הספירה לאחור במסך הנעילה עד שיש למישהו זמן.
מה נשאר בחינם
לוח השנה Busy/Free שלכם, השיתוף שלו, הזמנה מאנשי הקשר, שיתוף עם אדם אחד, הווידג׳טים ו-Siri.
רכישה אחת
רכישה אחת, בכל מכשיר עם חשבון Apple שלכם. לא מינוי. “שחזור רכישות” נמצא בהגדרות.
טיפ
טיפ לא פותח שום דבר; Alto Calendar נשאר חינמי.