Priser
Gratis å dele med én person. Pro, ett kjøp, viser alle som deler med deg, og teller ned på låst skjerm.
Hva det legger til
- Familie og venner, ikke bare én person. Alle som deler med deg, ikke bare den første.
- Nedtellingen på låst skjerm til noen er ledig.
Hva som forblir gratis
Busy/Free-kalenderen din, å dele den, å invitere fra Kontakter, å dele med én person, widgetene og Siri.
Ett kjøp
Ett kjøp, på alle enheter med Apple-kontoen din. Ikke et abonnement. Gjenopprett kjøp finner du i Innstillinger.
Tips
Tips låser ikke opp noe; Alto Calendar er fortsatt gratis.